Zupy
Przystawki
Dania główne
Ciasta
Zamówienia
Zupy
minimalne zamówienie 1 l
- barszcz czerwony 25 zł / l
- zupa grzybowa 25 zł / l
Przystawki
- ryba po grecku 65 zł / kg
- śledź w oleju z cebulą i żurawiną 50 zł / kg
- sałatka śledziowa z buraczkami 50 zł / kg
- sałatka jarzynowa 40 zł / kg
- mięsa pieczyste (boczek, schab, karkówka) 65 zł / kg
- krokiet z kapustą i pieczarkami 4,50 zł / szt.
Dania główne
- uszka z kapustą i grzybami 60 zł / kg
- pierogi z kapustą i grzybami 2 zł / szt.
- kapusta wigilijna 35 zł / kg
- bigos z mięsem i grzybami 45 zł / kg
- dzwonko karpia (smażone) 10 zł / szt. (100 – 120 g)
- pstrąg pieczony w ziołach 22 zł / szt. (200 – 220 g)
- gołąbek w sosie pomidorowym 10 zł / szt. (150 – 170 g)
Ciasta
- makowiec na kruchym cieście 40 zł / kg
- piernik z powidłami 35 zł / kg
- sernik krakowski / nowojorski 50 zł / kg
- kompot wigilijny z suszu owocowego 22 zł / l
Zamówienia
Zamówienia przyjmujemy:
- telefonicznie pod nr tel. 22 378 24 32
- mailowo:biuro@obiadkowobistro.pl
- osobiście (w godzinach otwarcia bistro)
najpóźniej do 16. grudnia 2022 r.
Zamówienia można odebrać w dniu 23. grudnia 2022 r lub skorzystać z opcji dostawy za dodatkową opłatą 15 zł.
Wszystkie dania pakujemy w opakowania jednorazowe za opłatą 2 zł doliczane do każdego dania.
Składając zamówienie prosimy o dokonanie zadatku w wysokości 30% wartości zamówienia na nasz rachunek bankowy:
Dane do przelewu:
- odbiorca: Obiadkowo Bistro & Catering Jakub Siemoński
- nr rachunku bankowego: 58 1140 2004 0000 3202 7830 4831
- tytuł przelewu: imię i nazwisko osoby zamawiającej